Athena HMS

ARBEID I HØYDEN

Kurset er web basert og dekker teoridelen for arbeid i høyden. Den ansatte vil etter gjennomføringen få god og nødvendig kjennskap til forskriftskrav og risikoforhold som kan oppstå ved arbeid i høyden. Deltagerne vil få kursbevis etter gjennomført kurs. Praksis er ikke del av dette kurset.

Hovedhensikten med kurset er å gi den som skal arbeide i høyden med fallsikring, personløfter/Lift og bruk av stiger og arbeidsplattformer nødvendig opplæring og informasjon om sikker arbeids utførelse og lovkrav.Kurset består av tekst og video.

Send oss en melding.

OM ATHENA HMS

Navnet Athena stammer fra Gresk mytologi og var blant annet gudinnen for visdom og strategi. Vi i Athena HMS har lang erfaring fra vår bransje og våre folk har bistått tusenvis av bedrifter med kurs, internkontrollsystemer og søknadsprosesser. På bakgrunn av over 10 års erfaring vil vi gjerne dele vår visdom med våre kunder akkurat som Athena gjorde for oldtidens mennesker. Trenger deres bedrift en trygg partner når det kommer til IK (HMS, MAT, BYGG), kurs eller bistand ved tilsyn eller søknader så er det bare å ta kontakt.