Athena HMS

FSE – ELSIKKERHET

Innledning og mål:

Ved å ha gjennomgang i FSE kan dette være med på å redde livet ditt eller livet til en kollega.

Strøm er definert som en farlig vare, derfor skal alle som holder på med elektro ha utdannelse. Som en del av denne utdannelsen er dette kurset med på å minne deg på at vi må være forsiktige i omgang med strøm.

Forskriften har forkortelsen FSE, for å benytte hele teksten «Forskrift om sikkerhet ved arbeid i og drift av elektriske anlegg» er litt tungvint.

Målet satt av myndighetene er å unngå personskader og skader på eiendom og utstyr. FSE dekker både lavspenning og høyspenning, men i enkelte tilfeller skilles det mellom disse spenningene i forskriftsteksten.

Send oss en melding.

OM ATHENA HMS

Navnet Athena stammer fra Gresk mytologi og var blant annet gudinnen for visdom og strategi. Vi i Athena HMS har lang erfaring fra vår bransje og våre folk har bistått tusenvis av bedrifter med kurs, internkontrollsystemer og søknadsprosesser. På bakgrunn av over 10 års erfaring vil vi gjerne dele vår visdom med våre kunder akkurat som Athena gjorde for oldtidens mennesker. Trenger deres bedrift en trygg partner når det kommer til IK (HMS, MAT, BYGG), kurs eller bistand ved tilsyn eller søknader så er det bare å ta kontakt.