Athena HMS

HMS FOR VERNEOMBUD

Kurset tar for seg verneombudets plikter og oppgaver og er en erstatning til det vanlige 40 timers kurset da dette ofte er unødvendig langt for de aller fleste små og mellomstore bedrifter.

Vårt kurs er kortere, men gir akkurat samme type dokumentasjon som et vanlig 40 timers kurs. Grunnen til dette er fordi loven åpner for en kortere opplæring enn 40 timer om partene anser det som forsvarlig, vi leverer en ferdig avtale til dere som må signeres av leder og verneombud samt et kursbevis ved gjennomføringen.

Når prøven er bestått vil du få skrevet ut kursbeviset som dokumenterer opplæringen.

Kurset består av tekst og en videodel på ca. en time.

Send oss en melding.

OM ATHENA HMS

Navnet Athena stammer fra Gresk mytologi og var blant annet gudinnen for visdom og strategi. Vi i Athena HMS har lang erfaring fra vår bransje og våre folk har bistått tusenvis av bedrifter med kurs, internkontrollsystemer og søknadsprosesser. På bakgrunn av over 10 års erfaring vil vi gjerne dele vår visdom med våre kunder akkurat som Athena gjorde for oldtidens mennesker. Trenger deres bedrift en trygg partner når det kommer til IK (HMS, MAT, BYGG), kurs eller bistand ved tilsyn eller søknader så er det bare å ta kontakt.