Athena HMS

IK-SYSTEM

Ifølge internkontrollforskriften så skal alle bedrifter som selger, tilbyr eller produserer en vare eller en tjeneste ha et Internkontrollsystem. Enkelt sagt er det drift i selskapet er det påkrevd og ha et IK-system.

Vårt internkontrollsystem(Total-IK)lager disse dokumentene som arbeidstilsynet, mattilsyne teller Direktoratet for byggekvalitet sjekker og går gjennom på et tilsyn eller ved søknadsprosesser som sentralgodkjenning. Ved siden av dette så har du avviksregistrering, dokumentbank og alt et komplett internkontrollsystem skal ha.

Vi setter opp et ferdig forslag til IK-arbeid skal se ut slik at bedriften kan forstå hva slags rutiner som er vanlig og så utforme de etter hvordan dere gjør de forskjellige arbeidsoppgavene.

Send oss en melding.

OM ATHENA HMS

Navnet Athena stammer fra Gresk mytologi og var blant annet gudinnen for visdom og strategi. Vi i Athena HMS har lang erfaring fra vår bransje og våre folk har bistått tusenvis av bedrifter med kurs, internkontrollsystemer og søknadsprosesser. På bakgrunn av over 10 års erfaring vil vi gjerne dele vår visdom med våre kunder akkurat som Athena gjorde for oldtidens mennesker. Trenger deres bedrift en trygg partner når det kommer til IK (HMS, MAT, BYGG), kurs eller bistand ved tilsyn eller søknader så er det bare å ta kontakt.