Athena HMS

Her har vi en oversikt over alle våre tjenester

Ta kontakt med oss - så hjelper vi deg gjerne!

IK-systemer

Total-IK er vårt verktøy for oppfølging av IK forskriftens krav. Systemet er nettbasert og kommer med modulene HMS, BYGG og MAT. For de som ønsker det så setter vi opp et ferdig forslag til hvordan bedriftens IK-arbeid kan se ut slik at bedriften har en base å bygge videre på. Vi er deretter en sparringspartner dersom bedriften trenger hjelp til tilsyn eller helt vanlige spørsmål forbundet med arbeidet rundt internkontroll.

Kurs og opplæring

Gjennom vår kursportal tilbyrvienkelt tilgjengeligekurs og opplæringer. Vi har satset på å lage nettbaserte kurs som gjør det effektivt for kursdeltageren og arbeidsgiver å gjennomføre det som myndighetene krever. Vi har satses på kurs mot byggebransjen, men tilbyr også forskjellige typer HMS kurs til alle bransjer.

Søknadsprosesser

Har du fått tilsyn av Arbeidstilsynet eller mattilsynet og trenger hjelp? Vi har lang erfaring med tilsyn og hjelper deg gjerne. Vi tilbyr også søknadshjelp til sentralgodkjenning, renholdsgodkjenning eller andre typer registreringer som f.eks for bemanningsforetak eller verksteder.

Bedriftshelsetjeneste

Mange bransjer er lovpålagt å ha en bedriftshelsetjeneste. Gjennom Vita medica tilbyr vi offentlig godkjentbedrifthelsetjeneste. Ta kontakt med oss for mer informasjon om tilbud og priser.

Send oss en melding.

OM ATHENA HMS

Navnet Athena stammer fra Gresk mytologi og var blant annet gudinnen for visdom og strategi. Vi i Athena HMS har lang erfaring fra vår bransje og våre folk har bistått tusenvis av bedrifter med kurs, internkontrollsystemer og søknadsprosesser. På bakgrunn av over 10 års erfaring vil vi gjerne dele vår visdom med våre kunder akkurat som Athena gjorde for oldtidens mennesker. Trenger deres bedrift en trygg partner når det kommer til IK (HMS, MAT, BYGG), kurs eller bistand ved tilsyn eller søknader så er det bare å ta kontakt.